Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Getuigenissen

Julien

Je bent beter op de hoogte van het reilen en zeilen op De Witte Mol

Mijn naam is Julie, ik ben 78 jaar en een gepensioneerd rijkswachter. Ik ben altijd zeer sportief geweest, want nam deel aan internationale loopwedstrijden voor de Belgische ploeg en heb daar zelfs veel eremetaal mee behaald. Nadien heb ik ook nog gevoetbald (maar geblesseerd geraakt) en nu doe ik nog 15u per week tennis. Mijn link met De Witte Mol is mijn schoonzus Leentje. Ik kom 3 tot 4 keer per week bij haar op bezoek en ben nu dus ook sinds begin dit jaar lid van de gebruikersraad.

Waarom lid van de Gebruikersraad?

Ik had al vaker gezegd dat ik graag lid wilde worden, maar ik was nog actief in heel wat andere verenigingen. En als ik iets doe, dan wil ik me ook echt kunnen engageren, dus heb ik lang de boot afgehouden. Ik ben ondertussen wat geminderd in mijn andere verplichtingen, waardoor ik nu wel de tijd gevonden heb om toe te treden tot de gebruikersraad. Ik heb nu een drietal vergaderingen bijgewoond.

Ik zou het iedereen kunnen aanraden om lid te worden, want je krijgt meer inzicht in het reilen en zielen van De Witte Mol en wat er allemaal bij komt kijken om de boel draaiende te houden. Er wordt ook gekeken waar er eventueel ruimte is voor verbeteringen . Het is in ieders belang wat daar besproken wordt, je leert elkaar beter kennen en hoort ook welke problemen er rijzen bij de mensen. Op die manier zouden ze misschien wat minder opmerkingen geven over futiliteiten als ze weten hoe de vork precies in de steel zit. 

Vraag meer info aan onze beleidsverantwoordelijke zorg