Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Getuigenissen

Welkom in 't Ven

Johan en Lieve

Alle begin is moeilijk…
Aan het einde van 2022 namen onze zorggebruikers afscheid van hun stek in de Anjers in Balen en namen we onze intrek in onze nieuwe vestiging in de Vennestraat.
We kregen er 2 nieuwe zorggebruikers bij en zij getuigen hoe zij hun verhuis beleefd hebben:

“Ik ben Johan en ben als eerste nieuwkomer verhuisd naar mijn appartement. Voor mij was het een hele stap vooruit omdat ik heel graag opnieuw zelfstandig wilde wonen. Ik ben heel content met mijn appartement. Er zijn nog enkele praktische zaken die aangepakt moeten worden maar waar al een oplossing voor gevonden is. Het is nog wachten op de uitvoering ervan.
Een pluspunt van het gebouw in de Vennestraat is dat het pal in het centrum van Mol staat, dus dat de meeste plaatsen wel binnen een korte afstand van mijn woonst liggen.

De inrichting van mijn appartement heb ik zelf gekozen en dit zorgt voor een heel huiselijke sfeer.

Ik heb niet het gevoel dat ik in een zorginstelling woon, maar voel me hier echt thuis.

Ik ben baas in eigen huis en heb begeleiding die mij helpt bij mijn hulpvragen. Zij gaan zorgzaam met mij om en er wordt goed gelet op mijn privacy.
We wonen ‘samen’ in een groep ‘t Ven, maar er is voldoende mogelijkheid om tijd op jezelf door te brengen, hier wordt niet raar voor opgekeken. Het klikt met mijn medebewoners, zij zijn heel behulpzaam.
Ik ben blij met mijn verhuis en kijk uit naar de komende jaren in ’t Ven!”

“Ik ben Lieve en ben als tweede nieuwkomer verhuisd.
In een nieuwe omgeving terechtkomen is altijd wat wennen. Maar ik ben blij dat ik naar mijn appartement ben kunnen verhuizen. Hier kan ik op mijzelf wonen en meer voor mezelf zorgen. Zo zorg ik er bijvoorbeeld zelf voor dat er brood in huis is.
Ik krijg hier de kans om dagelijks te gaan fietsen, zelfs door weer en wind. Vaak rijd ik binnen in het hoofdgebouw van De Witte Mol, waar ze mij al goed beginnen te kennen.
Gelukkig klikt het met de andere zorggebruikers van ‘t Ven. 

Ik ben vriendelijk tegen iedereen en zo leer ik veel mensen kennen. 

In Wim heb ik een fietsmaatje gevonden. Hij heeft me in het begin wegwijs gemaakt in Mol, want hij kent hier zijn weg heel goed.
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe thuis.”

Vraag meer info aan onze expert zorg