Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Getuigenissen

Johan

Welkom in 't Ven

Alle begin is moeilijk…
Aan het einde van 2022 namen onze zorggebruikers afscheid van hun stek in de Anjers in Balen en namen we onze intrek in onze nieuwe vestiging in de Vennestraat.
We kregen er 2 nieuwe zorggebruikers bij en zij getuigen hoe zij hun verhuis beleefd hebben:

“Ik ben Johan en ben als eerste nieuwkomer verhuisd naar mijn appartement. Voor mij was het een hele stap vooruit omdat ik heel graag opnieuw zelfstandig wilde wonen. Ik ben heel content met mijn appartement. Er zijn nog enkele praktische zaken die aangepakt moeten worden maar waar al een oplossing voor gevonden is. Het is nog wachten op de uitvoering ervan.
Een pluspunt van het gebouw in de Vennestraat is dat het pal in het centrum van Mol staat, dus dat de meeste plaatsen wel binnen een korte afstand van mijn woonst liggen.

De inrichting van mijn appartement heb ik zelf gekozen en dit zorgt voor een heel huiselijke sfeer.

Ik heb niet het gevoel dat ik in een zorginstelling woon, maar voel me hier echt thuis.

Ik ben baas in eigen huis en heb begeleiding die mij helpt bij mijn hulpvragen. Zij gaan zorgzaam met mij om en er wordt goed gelet op mijn privacy.
We wonen ‘samen’ in een groep ‘t Ven, maar er is voldoende mogelijkheid om tijd op jezelf door te brengen, hier wordt niet raar voor opgekeken. Het klikt met mijn medebewoners, zij zijn heel behulpzaam.
Ik ben blij met mijn verhuis en kijk uit naar de komende jaren in ’t Ven!”

Vraag meer info aan onze beleidsverantwoordelijke zorg