Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Kalender

De Witte Mol feesten

Iedereen welkom op onze feesten !

18/04/2024 19:00 - 21/04/2024 19:00 De Witte Mol
Onze Witte Mol bestaat 25 jaar, dus dat betekent ook een extra feestelijke editie van De Witte Mol Feest. De opbrengst van onze feesten zal gebruikt worden voor de verfraaiing van de belevingsruimtes.  

Hieronder kan je een overzicht terugvinden van alle festiviteiten, waarop we je van harte uitnodigen. Alle activiteiten gaan door in of rond onze feesttent op Galbergen 21 in Mol. 

Donderdag 18 april vanaf 19u: After work party

Heb je zin om na het werk eens lekker door te zakken met vrienden en/of familie? Dan ben je op donderdag 18 april van harte welkom op onze After work party die dit jaar al aan zijn derde editie toe is. Een gezellige avond met ambiance verzekerd! 

Vrijdag 19 april om 14u30: Schlagerfestival

Vorig jaar zette Luc Van Meeuwen de tent helemaal in vuur en vlam met zijn engelenstem. We waren zo onder de indruk dat hij dat feestje dit jaar nog eens mag overdoen. Geniet bij een heerlijke koffiekoek van zijn prachtige muziek en hou je zeker niet in om mee te zingen en te dansen.

Om 14u30 wordt het startschot van deze geweldige namiddag gegeven. Het einde is voorzien rond 17u.00. Voor de democratische prijs van €10  ben je welkom op deze geweldige namiddag. Een tas koffie en een koffiekoek zijn inbegrepen.

Vooraf inschrijven is verplicht en kan via de website, via info@mol.stijn.be of 014/34.63.70.
Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Vrijdag 19 april 20u: Quiz 

Quiz, kwis, kwistet! Heb je zin om op een ontspannen en gezellige manier je algemene kennis nog eens boven te halen? Kom dan zeker naar onze familiequiz op vrijdag 19 april 2024!
Deze avond vol ontspanning én inspanning start om 20u. 
Voor €20 kan je met een quizploeg van maximum 6 personen inschrijven via onze website, via info@mol.stijn.be of bellen naar 014/34.63.70.

Zaterdag 20 april om 19u: Kienavond

Op zaterdag 20 april 2024 staat onze jaarlijkse kienavond op het programma! Kom je geluk beproeven en maak kans op heel wat mooie prijzen. We starten om 19u maar de deuren gaan al open vanaf 18u. Vooraf inschrijven is niet nodig.

Zondag 21 april: Restaurantdag

Op zondag 21 april 2024 sluiten we De Witte Mol Feesten traditioneel af met ons zondagsrestaurant. In onze gezellige feesttent kan je tussen 11u30 en 14u en tussen 16u30 en 19u genieten van een lekker Belgisch en Italiaans buffet.

We voorzien voor jullie :  -      Lekkers uit de zee 
                                                    Belgisch hoekje 
                                                    Italiaans buffet
                                                    Ijs Anita
                                                    Taart 
                                                    Dessert

Kinderen betalen €12, volwassenen €25. Vooraf inschrijven is niet nodig. 

Je kan ook je geluk beproeven tijdens onze tombola en niet alleen naar huis gaan met een gevulde maag, maar misschien ook met een leuke prijs.

We hopen jullie talrijk te mogen begroeten op één of meerdere van onze festiviteiten. Dankzij jullie steun zullen onze zorggebruikers nog meer plezier kunnen beleven aan onze belevingsruimtes. Tot op de feesten!

Voor meer informatie of om je in te schrijven kan je terecht op info@mol.stijn.be of bellen naar 014/34.63.70. 

Neem contact op met ons onthaal