Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Geen Sint Oda Feesten 2020

07/07/2020
Eerder kondigden we al aan dat we de jaarlijkse Sint Oda Feesten in een nieuw jasje zouden steken. Nochtans hadden we nooit kunnen denken dat het zo’n drastische wijziging zou zijn. 

De coronamaatregelen deden ons beslissen om de Nacht van de Zorg en het Kinderspeelpaleis naar volgend jaar te verschuiven. We hebben er nog geen zicht op of de rest van de anders zo gezellige Sint Oda Feesten dit jaar kunnen doorgaan, al dan niet in een andere vorm. De tijd, de coronacijfers en de maatregelen van de overheid zullen dit moeten uitwijzen.

Indien de Boslandtrail doorgaat, zal die wel nog steeds langs het terrein van Sint Oda passeren. Hoe dit zal aangepakt worden, hangt dus af van de maatregelen van dat moment.

Sintodafeesten2020.PNG

Jammer genoeg betekent dit alles dat we op die manier heel wat inkomsten zouden mislopen. Inkomsten die we broodnodig hebben om onze missie volop waar te maken. Iedere vorm van steun is dan ook van harte welkom. 

Meer info over hoe je ons precies kan steunen, vind je hier.

Een bijdrage storten kan ook steeds op het Sint Oda rekeningnummer: BE 46 3350 0389 8436 (BIC: BBRUBEBB) met als mededeling ‘Steun + naam en familienaam’.