Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Tauzorg: Ondersteuning op maat door verenigde krachten

Tauzorg bestaat uit een aantal organisaties uit de Kempen, die samenwerken

03/03/2023 De Witte Mol
Tauzorg bestaat uit een aantal organisaties uit de Kempen, die samenwerken om kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking te helpen bij hun groei en zelfontplooiing. We luisteren naar ieders verhaal en houden rekening met ieders dromen en talenten. Van daaruit zoeken we samen naar een oplossing op maat. 

 

Samen met vzw’s MPI Oosterlo, De Schakel, den Brand en OpWeg maken we deel uit van het samenwerkingsverband Tauzorg. Met trots stellen we het nieuwe logo en de nieuwe website van Tauzorg aan u voor. Neem zeker een kijkje op www.tauzorg.be.

Wil je graag kennismaken met de partners van Tauzorg? Je vindt ons op 8 maart van 18u tot 21u op de toekomstbeurs bij Thomas More Turnhout, een beurs georganiseerd door de scholen van het buitengewoon onderwijs uit de regio.

De verschillende partners bieden een brede waaier van ondersteuning om een oplossing op maat te bieden voor de ondersteuningsvragen van mensen met een beperking. De partners zijn erkend en vergund door het Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH).