Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Witte Mol feesten

Feesten tvv onze belevingsruimtes

28/01/2024
Onze Witte Mol bestaat 25jaar, dus dat betekent ook een extra feestelijke editie van De Witte Mol Feesten. De opbrengst van onze feesten  zal gebruikt worden voor de verfraaiing van de belevingsruimtes. 

Waarvoor doen we het?

Er zijn zorggebruikers die van actie houden, maar zeker ook zorggebruikers die eerder kunnen genieten van rust. Via de belevingsruimtes probeert De Witte Mol tegemoet te komen aan de specifieke noden van de zorggebruiker. Er kan daarom gekozen worden om uitbundig uit de bol te gaan op de trilvloer, of net helemaal zen te worden in de snoezelruimte.

Op de trilvloer, een ruimte met plankenvloer, beamer en een groot scherm, kan niet alleen het volume geregeld worden, maar ook de intensiteit van de trillingen en welke lichteffecten er gebruikt worden voor een totaalbeleving. In de snoezelruimte kunnen onze zorggebruikers zich neerleggen op het golvende waterbed, met geprojecteerde beelden en een aangepast muziekje. De beleving kan nog intenser gemaakt worden door een massage met heerlijk geurende crèmes. 

Mede dankzij jullie steun, zullen onze zorggebruikers in de toekomst nog meer kunnen genieten van deze ruimtes.

MOL_foto affiche algemeen de witte mol feesten.png

Neem contact op met ons onthaal