Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Open plaatsen

Nog enkele open plaatsen in ons nieuw project " De Vennestraat" in Mol centrum !

Na lang wachten is het bijna zover! In december 2022 kunnen de eerste zorggebruikers hun intrek nemen in "De Vennestraat" in Mol centrum. 

Deze woonvorm  is voorzien voor volwassen personen met een (niet-aangeboren) hersenletsel of aanverwante beperkingen. Er kunnen zorggebruikers terecht die integratie en maatschappelijke inclusie als een meerwaarde ervaren. 

Wij beschikken over 10 aangepaste studio’s en 9 appartementen, waarvan 6 van de Molse bouwmaatschappij, verdeeld over 2 verdiepingen. Deze zijn nieuw, rolstoeltoegankelijk, instap klaar en voorzien van alle comfort.

Elke zorggebruiker beschikt over een individuele studio of appartement. Daarnaast is er ook een gemeenschappelijke badkamer met hoog-laagbad. Er is ook een gemeenschappelijke ruimte op iedere verdieping. Deze doen dienst als ontmoetingsruimte voor zorggebruikers onderling.

Ben jij op zoek naar een plek om te wonen? Een plaats waar je zelfstandig een leven kan uitbouwen, maar waar je toch ondersteund wordt? Een plaats waar je jouw talenten kan inzetten en samen met anderen fijne activiteiten kan doen? In de Vennestraat kan het allemaal! 

Een team van begeleiders is 24 op 24 aanwezig en ondersteunt jou waar nodig. Ze zorgen voor een warme thuis en vertrekken steeds vanuit jouw vragen en interesses. Je kan in een omgeving van veiligheid en geborgenheid rekenen op aangepaste begeleiding en activiteiten op maat, die zorgen voor een huiselijke sfeer.

De Vennestraat is gelegen in het centrum van Mol en is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wil je graag meer weten, aarzel dan niet om contact op te nemen.

 

 

Vraag meer info aan onze expert zorg