Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Word jij vrijwilliger?

Op de fiets met Eefje

Gezellig samen een toertje maken

Indiensttreding: Zo snel mogelijk De Witte Mol

Mag ik me even voorstellen? 

Ik ben Eefje, een toffe jonge vrouw, die graag onder de mensen komt. Ik hou zowel van goede gesprekken als van lachen en even uit de bocht gaan. 

Waar en wanneer? 

Ik woon op studio-werking Zandsluis en ben beperkt qua mobiliteit. 

Daarom zou ik het fijn vinden dat je telkens tot bij mij komt, om van hier uit te vertrekken. Wanneer we gaan fietsen is bespreekbaar. 

Ik heb mijn eigen elektrische duo fiets. Daarmee kunnen we max 30 kilometer afleggen. Omdat de batterij moet opladen, kunnen we best steeds vooraf afspreken wanneer we gaan fietsen. 

 

Wat mag je verwachten? 

Vele leuke momenten onderweg.  Ik hou van lachen en positiviteit, als ook van goeie gesprekken

Wat mag ik verwachten? 

Ik vind het fijn om je eerst te leren kennen, alvorens we de baan op gaan. 

Daarom stel ik voor dat we op voorhand kennismaken op mijn studio. 

Ik verwacht niet dat je super sportief bent, maar wel dat je enkele kilometers kan fietsen. Dat je aangenaam gezelschap bent, is voor mij veel belangrijker. 

Verder vind ik het belangrijk dat je je aan de opgegeven corona regels houdt

Interesse?

Mail snel naar vrijwilligers@mol.stijn.be of vul onderstaand formulier in.   Waarna we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding op ons domein.

Voor vragen over vrijwilligerswerk binnen De Witte Mol kan je telefonische terecht bij Carine Lijen op het nummer 014 34 63 67

Over ons

De Witte Mol is een dienstencentrum voor mensen met een ernstig meervoudige en matige tot diep verstandelijke beperking of een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH). 

We zorgen voor de opvang en begeleiding en willen hen een zo gelukkig mogelijk leven laten leiden. We streven hierbij voortdurend naar een betere zorg op maat. In onze dynamische organisatie staan dialoog en respect centraal. 

Solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer nu online.

Vraag meer info aan ons vrijwilligersteam