Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Waarderingsplatform

10/05/2024
Wist je dat De Witte Mol deelneemt aan de pilootfase van het waarderingsplatform? Het waarderingsplatform is platform van de Vlaamse overheid waar mensen met een zorg- en ondersteuningsnood of ouders die gebruik maken van opvang, ervaringen kunnen delen over de organisatie waarop zij een beroep doen. Je kan het een beetje zien als een tripadisor voor organisaties.

Volwassen zorggebruikers of hun netwerk die gebruik maken van wonen, dagopvang of kortverblijf kunnen anoniem hun eigen ervaringen delen over een aantal specifieke thema’s ( infrastructuur, zorg, prijs/kwaliteit, activiteiten, welbevinden/cultuur…) en ook een algemene feedback neerschrijven.

Dus jullie kunnen een waardering geven aan De Witte Mol door de QR- code te scannen op de affiches die we gaan ophangen aan de leefgroepen of door te surfen naar de website waarderingsplatvorm.be

Het doel van het platform is onze zorg transparanter te maken, positieve verhalen in beeld te brengen en bij te dragen aan de verbetering van zowel kwaliteit als tevredenheid.

Het platform gaat op 22 april 2024 van start met de eerste organisaties die zich hebben aangemeld. Als Witte Mol zijn wij één van deze organisaties die deelnemen.

Wij hopen dat het waarderingsplatform voor De Witte Mol een waardevol instrument gaat zijn. Aan de hand van de waarderingen van gebruikers en hun netwerk kan de De Witte Mol groeien in openheid en kwaliteit.

Wij willen jullie dan ook warm oproepen om de waarderingstool in te vullen.

Alvast bedankt !

waarderingsplatform qr.png