Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Ons zorgaanbod

Multifunctioneel centrum (MFC)

De Witte Mol is sinds 1 januari 2015 erkend als MFC-voorziening (Multifunctioneel Centrum). 

Dankzij ons MFC kunnen wij zorg op maat bieden voor minderjarigen met een handicap.

Wie kan er bij ons terecht?

Ons multifunctioneel centrum (MFC) is gericht op niet-schoolgaande kinderen. We bieden dagopvang aan kinderen en jongeren tussen 0 en 21 jaar met een mentale beperking en vaak ook met bijkomende moeilijkheden. 

Als ouder wil je enkel het beste voor je kind. 

Je wil dat je kind gelukkig is en dat het alle kansen krijgt om zich volop te ontplooien. Wij helpen jou daarbij. We zoeken naar oplossingen en mogelijkheden. Samen bekijken we hoe we jouw kind het best kunnen ondersteunen.  

Waarvoor kan je bij ons terecht?

Dagbesteding

De kinderen kunnen in de Witte Mol genieten van een zinvolle dagbesteding.   We zorgen voor een aangename omgeving waarin het prettig vertoeven is en je je goed in je vel voelt. Een hartelijke en warme omgeving waarin mogelijkheden volop worden aangereikt en benut. Een plek waar beleving, begeleiding en behandeling hand in hand gaan.

In samenwerking met een school voor bijzonder onderwijs kunnen wij aan de kinderen bijkomend permanent onderwijs aan huis aanbieden in onze voorziening. Want iedereen heeft recht op onderwijs. 

Verblijf

Je kan ook blijven logeren. Logeren of verblijf is een overnachting met inbegrip van de nodige opvang en ondersteuning gedurende de ochtenden (inclusief ontbijt) en de avonduren. Als kinderen komen logeren dan sluiten ze aan bij één van onze bestaande leefgroepen binnen onze volwassenwerking.

 

Openingsuren van het MFC
Het MFC is geopend op alle weekdagen van 8u tot 17 uur met uitzondering van de feestdagen. We hebben geen sluitingsdagen. 

 

Vraag meer info aan onze expert zorg