Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Wellicht denk je liever niet aan het moment dat je er niet meer bent. Toch is het zinvol om hier wél eens bij stil te staan. Want wanneer je een testament opstelt, bepaal je zelf waar je geld na jouw overlijden naartoe gaat. 

Neem De Witte Mol op in je testament

Je kan De Witte Mol financieel steunen door ons op te nemen in je testament. Dit kan je doen door "vzw Steunfonds De Witte Mol" als begunstigde op te nemen in je testament. Je kan natuurlijk ook tijdens je leven een schenking doen aan De Witte Mol. Wij behandelen jullie wensen in vertrouwen en met de nodige discretie. 

Maak het verschil

Kies je ervoor om een legaat te vermaken aan De Witte Mol, dan weet je alvast dat je geld goed besteed wordt. Want binnen onze organisatie leven veel dromen om onze missie waar te maken: de beste zorg verlenen aan de meest kwetsbaren in onze maatschappij. Elke gift maakt dus écht een verschil en geeft kleur aan het leven van onze zorggebruikers.

Alles op een rijtje

Natuurlijk ga je hierbij niet over een nacht ijs. Wil je alles eens op een rijtje zetten? Dat kan. Neem dan contact met ons op en wij bespreken vrijblijvend de mogelijkheden. Of neem contact op met je notaris. Meer info vind je op Vlaanderen.be

Omwille van organisatorische redenen, vragen we je om legaten en giften over te maken aan; 

Steunfonds De Witte Mol, Galbergen 21 te 2400 MOL 
ondernemingsnummer: BE 0458.373.696

Heb je hierover vragen, neem dan contact op met onze boekhouding door onderstaand contactformulier in te vullen. 

Neem contact op met onze boekhouding