Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Werken bij ons

Loop stage

De Witte Mol biedt boeiende stageplaatsen aan voor studenten uit diverse richtingen en met verschillende opleidingsniveaus. Ook personen die les volgen in het volwassenenonderwijs zijn welkom.

Als stagiair ben je van harte welkom bij De Witte Mol. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat je je thuis voelt. Wij bieden een goed leerklimaat, waarbinnen je als stagiair kennis maakt met je toekomstige beroep, er aandacht is voor je persoonlijke ontwikkeling en we zorgen voor de juiste begeleiding. 

5T2A7302.JPG

Stagiaires krijgen de kans om de schoolse theorie op een leerrijke en aangename manier om te zetten in de praktijk. Zij krijgen de kans om tijdens hun stageperiode de multidisciplinaire werking van dichtbij mee te maken, zich te verdiepen in de specifieke zorgnoden van onze zorggebruikers. Midden in de praktijk en direct naast collega’s die liefde hebben voor hun vak. Van hen én zeker ook van onze cliënten leer je meer.


Wij vinden het niet alleen belangrijk dat jij leert van ons, wij willen ook leren van jou! Als stagiair breng je kennis, vaardigheden en nieuwe inzichten mee, en zo leren we van elkaar!

We bieden onze stagiairs verschillende mogelijkheden om bij te leren. Zo kunnen ze intekenen op interne vormingen om de werking van andere disciplines te leren kennen. 

Een stage bij De Witte Mol is dan ook een springplank naar een job in de zorgsector!

Is een stageplaats bij De Witte Mol  iets voor jou? Neem dan contact op met onze stageverantwoordelijke: 

Solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer nu online.

Neem contact op met onze stage-coördinator