Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Van Sint Oda naar De Witte Mol

25 jaar geleden een Symbolische Start

25/05/2024
Toen De Witte Mol 25 jaar geleden van start ging, begon dit avontuur met een bijzondere symbolische wandeling. Het personeel ging te voet van Sint Oda naar De Witte Mol om deze speciale overdracht te markeren. 

Het verschil met 25 jaar geleden? Toen was het heerlijk fris wandelweer en kenden we onze collega's alleen van de informatie die we die ochtend hadden gekregen. Dit maakte het een ideaal kennismakingsmoment.

MOL_Van SInt Oda naar De Witte Mol (6).jpg

De dag begon met een gezellig ontbijt op Sint Oda, waarna we door een erehaag van Sint-Oda medewerkers, vertrokken voor een lange wandeling van 33km. We liepen eerst naar Lommel, waar we samen genoten van een lunch. Vervolgens wandelden we verder naar Mol, en dat alles in de gietende regen. 

MOL_Van SInt Oda naar De Witte Mol (22).jpg
MOL_Van SInt Oda naar De Witte Mol (20).jpg
MOL_Van SInt Oda naar De Witte Mol (21).jpg
MOL_Van SInt Oda naar De Witte Mol (10).jpg

 

MOL_Van SInt Oda naar De Witte Mol (3).jpg
MOL_Van SInt Oda naar De Witte Mol (1).jpg

We sloten de wandeling af met een heerlijke traktatie: frietjes van Mobifrit voor alle wandelaars en zorggebruikers. Door de regen hebben we de frietjes gezellig in de leefgroepen opgegeten.

MOL_Van SInt Oda naar De Witte Mol (32).jpg

Deze wandeling staat symbool voor de toewijding en het doorzettingsvermogen van ons team, en het onderstreept de hechte band die we in de afgelopen 25 jaar hebben opgebouwd. Op naar de volgende 25 jaar vol toewijding en zorg!

Ook zin om ons team te vervoegen?  
Klik snel door naar onze vacatures