Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Nieuws

Eén jaar x-act

Een Jaar Vol Uitdagingen en Groei!

03/07/2024

Het pilootproject X-Act, een inspirerende samenwerking tussen De Witte Mol en De Schakel, is nu één jaar onderweg. Het was een jaar vol uitdagingen, maar ook van mooie momenten en groei.

Individuele Trajecten en Ontmoetingen

We zijn begonnen met individuele trajecten voor jongeren met autisme. Daarnaast hebben we tal van ontmoetingsdagen georganiseerd en informatieve avonden voor ouders. Het is prachtig om te zien hoe onze jongeren en hun netwerken in beweging komen.

Op Weg naar Kruissnelheid

Hoewel we al veel bereikt hebben, zijn we nog niet op volle snelheid. Achter de schermen werken we hard aan het ontwikkelen van outreach-modules voor onderwijsteams en jeugd(sport)verenigingen. Dit doen we in samenwerking met Centrum Vector. Deze modules zullen hen wegwijs maken in de wereld van autisme, naast onze lopende individuele trajecten, ontmoetingsdagen en infoavonden.

Blijf Verbonden met X-Act

Op dit moment begeleiden we al vele jongeren met autisme en hun netwerk. Wil je ook deelnemen? Meld je dan aan via het invulformulier onderaan deze pagina of stuur een e-mail naar x-act@vzwdeschakel.be . Zo kom je terecht in onze Warme Wachtkamer, en nemen we contact met je op zodra er mogelijkheden zijn om te starten.

Blijf op de hoogte van onze vorderingen en nieuws via onze website. Samen maken we het verschil!

Aanvraagformulier X-act

Ik wil graag onderstaande persoon aanmelden:
Zet de zorggebruiker RHT punten in bij een andere organisatie?
Naar welk aanbod ben je opzoek?