Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Ben je op zoek naar permanente woonondersteuning? Dan ben je bij De Witte Mol aan het juiste adres!

Wij bieden 365 dagen per jaar, 24 uur op 24 ondersteuning.

De Witte Mol biedt in een huiselijke omgeving zorg aan personen met een aangeboren handicap of een Niet-Aangeboren Hersenletsel. 

De zorggebruiker kan in een sfeer van veiligheid en geborgenheid rekenen op liefdevolle verzorging, lekkere maaltijden, activiteiten op maat en een goede nachtrust. Dit creëert dagelijks een heerlijk thuisgevoel. 

Het zorgaanbod kan in een leefgroep, in een studio of in een appartement zijn.

Om onze zorggebruikers een warme thuis te kunnen bieden, beschikken wij over vier clusters die, net als onze zorggebruikers, uniek zijn en daardoor kunnen inspelen op de specifieke behoeften.

Cluster De Zandpoort

Deze cluster legt zijn specialisatie bij zorggebruikers die nood hebben aan een mooi evenwicht tussen activatie en rust. Deze cluster bestaat uit volgende leefgroepen: Zandloper, Zandkasteel, Zandheuvel en Merlijn.

Cluster AreNAH

Hier legt men de specialisatie bij personen met een Niet Aangeboren Hersenletsel. Deze cluster bestaat uit volgende groepen:   De Anjers (appartementen in Balen), Zavel (leefgroep) en Zandsluis (studio’s).

Cluster Glasparel

De zorggebruikers in deze cluster kunnen voornamelijk genieten van basale activiteiten. Deze cluster bestaat uit volgende leefgroepen: Glasraam, Korrel, Duin en Harlekijn.

Cluster De Kei

In de kei legt men voornamelijk de nadruk op personen met een handicap en een bijkomende emotionele- en gedragsstoornis. Deze cluster bestaat uit volgende leefgroepen: Knikker en Heide.

Wij bieden zorg op maat, afgestemd op je eigen behoeften !

Vraag meer info aan onze expert zorg

Downloads

Mol_kennismakingsfolder.pdf 3.61 MB
Download