Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Word jij vrijwilliger?

Wil je meer weten?

Vrijwilligers zijn de puntjes op de i

Indiensttreding: Zo snel mogelijk De Witte Mol

Wat kan je als vrijwilliger doen in De Witte Mol?

Hulp bieden aan de zorggebruikers.

Voor een aantal zorggebruikers zijn wij op zoek naar vrijwilligers die zich op regelmatige basis inzetten. Zij knutselen, wandelen, zwemmen, fietsen, koken, gaan mee op uitstap of slaan gewoon een babbeltje, …

Hulp bieden bij praktisch werk.

Leefgroepen zijn soms ook op zoek naar algemene vrijwilligers. Deze vrijwilligers mogen we contacteren om te strijken, klusjes op te knappen, te tuinieren, verstelwerk te doen, de bussen te wassen, …

Helpen tijdens steunacties en feesten ten voordele van De Witte Mol.

Deze personen engageren zich om een actie ten voordele van De Witte Mol of festiviteiten te doen slagen. Zo kan je komen helpen tijdens onze Witte Mol feesten, wijnavonden, fietstocht,… Je hebt dan een keuze uit een waaier van taken:
opdienen, afruimen, afwassen, de tombola doen, kassa,….

Vrijwilligers hebben net als ieder van ons uiteenlopende talenten, ervaringen, motieven en verlangens. De juiste vrijwilliger op de juiste plaats, daar gaan wij voor. Wij zorgen ervoor dat jij je talenten optimaal kan inzetten en mee kan bouwen aan een warme samenleving. Samen zoeken wij naar een taak die het best bij u past. Wij zorgen voor de nodige informatie en de nodige ondersteuning en opvolging.
 

Als vrijwilliger maak je deel uit van een sfeervolle en enthousiaste groep mensen met hetzelfde doel voor ogen: “ iets bijzonders doen voor elkaar”.


 

 

Solliciteer

Interesse in deze job? Solliciteer nu online.

Vraag meer info aan ons vrijwilligersteam

Downloads

MOL_Vrijwilligerswerk.pdf 2.64 MB
Download
onthaalbrochure vrijwilligerswerk.pdf 8.53 MB
Download